blog

Proč nakoupit u nás?

Jsme rády, že uvažuje o nákupu výrobků z našeho e-shopu. Máme velkou radost, protože až na komponenty a příze, vše ručně vyrábíme. Lidé denně s úžasem obdivují naši šikovnost a nápady pro nové výrobky. 

 

 

A proč nakoupit u nás?

1. Při výrobě používáme kvalitní materiály a komponenty od českých výrobců. Spoustu komponentů si necháváme na zakázku vyrábět.

2. Své zákazníky rozmazlujeme, a proto si dáváme záležet na tom, aby už samotné rozbalování produktu bylo milým zážitkem. Deky například balíme do jemného papíru a převazujeme mašlí. 

3. Veškeré zboží v eshopu máme skladem, vaše balíčky proto odešleme obratem, abyste se z nich mohli těšit co nejdříve.4

4. Pokud sháníte dárek pro maminku, učitelku nebo třeba dědečka na našem eshopu pro každého něco najdete. A pokud spěcháte, napište nám a my vám doporučíme skvělý dárek z našeho e-shopu.

5. Milujeme, co děláme a každá vaše objednávka nám dělá velkou radost a dává smysl naší práci. 

 

Děkujeme za přízeň!

Veronika a Eva, majitelky e-shopu

 

Přečtěte si náš příběh zde. 

10 důvodů, proč jsou naše deky oblíbené

Veronika-Novachkovska-spleteno-eshop-pletene-deky

Deky pro vás ručně pleteme z certifikované příze v široké paletě barev a vzorů.

 1. Deky pleteme z kvalitní mikropolyesterové příze (žinylky), která má certifikát oeko-tex standart 100 a je tak vhodná i pro děti. Na rozdíl od jiných žinylkových přízí nepouští chlupy.

 2. Snadná údržba. Naše deky vám zajistí příjemné chvilky v teple jejich hebkého objetí a rozhodně vám jejich údržba nenadělá vrásky na čele. Stačí je vyprat jako klasický svetr. Nejlépe na 30° v pračce a poté jim v klidu dopřejte profouknutí v sušičce na jemný program, která dekám nadzvedne chloupky a zajistí jejich nadýchanost

 3. I když jsou deky velké a objemné, nebudou vás při odpočinku tížit. Příze je lehká a i velká deka ve 130 x 200 cm neváží více než 1,5 kg.

 4. Velký výběr barev. Kromě klasických jednobarevných odstínů je v nabídce i řada melírů nebo odstínů s žíháním pro ty, kteří mají raději barevnější varianty.

 5. Katalog vzorů. Neustále se snažíme rozšiřovat naší nabídku vzorů a troufám si tvrdit, že máme jednu z největších nabídek. Některé vzorky jsou i naše autorské, které jinde nenajdete.

smetanova-deka-dva-povlaky-150x200-40x40

 U nás nejdete přesně tu velikost, kterou hledát. Upleteme vám i povlaky na polštáře a další dekorace. 

 

 

 6. Rychlost dodání. Pokud si vyberete z naší nabídky skladových dek, budete se do ní moct zachumlat během pár dní. Balíčky odesíláme denně. Pokud chcete deku na přání záleží na počtu objednávek před Vámi, běžná čekací lhůta je přibližně měsíc. Pokud se však jedná o spěšný dárek a z nabídky Vás nic nezaujme neváhejte nám zavolat. Když si vyberete ze skladových přízí můžete mít deku hotovou do dvou dnů.

 7. Atypické velikosti. Výzev se nebojíme! Sháníte atypickou velikost? Hodně velkou deku nebo naopak hodně malou deku? Jsme schopné vyrobit téměř jakoukoliv. Naše dosud největší deka měla 260x200cm

 8. Doplňky. K dekám vyrábíme i povlaky na posltáře v mnoha standartních i netypických velikostí. I různé kombinace vzorků a barev.

 9. Měkký dárek co potěší. Naše deky jsou také oblíbeným dárkem pro Vaše blízké. Dopřejte jim hebké pohlazení.

 10. Deky Vám zajistí příjemný odpočinek s rodinou, u televize nebo třeba při čtení oblíbené knihy. A dle zpětné vazby zákaznic v rodině často jedna deka nestačí.

Vyberte si svou vlastní pletenou deku zde.